Onze Trainers

Rogier Brussee
Rogier Brussee

Rogier Brussee is opgegroeid met Wildlife, Monopoly en het klassieke “Benelux reis”. Hij is codesigner van het Donald Duck kwartet (1968). In 1982 speelde hij Adventure op een Tektronix 4010. Nu kan hij niet meer winnen van zijn vrouw bij Angry birds.

Caroline Maessen
Caroline Maessen

Caroline Maessen test altijd even de spelletjes uit die haar kinderen downloaden om er vervolgens zelf verslaafd aan te raken, maar favoriet blijft een avondje cocoonen met vrienden waarbij fanatiek ‘gekolonist’ wordt.

Michiel Rovers
Michiel Rovers

Michiel doet niet aan spelletjes maar aan grote spellen! Hij organiseert een Scevengerhunt waarbij zijn vriendengroep van 15 mensen in een groot gebied allerlei opdrachten uit moeten voeren om punten te verdienen zoals op het fluitje van de conducteur blazen, mensen in de lokale kroeg het Wilhelmus laten zingen en slaapplek regelen bij een lokale inwoner.

Erik Hekman
Erik Hekman

Erik Hekman verlangt nog altijd naar de oude 8 en 16bit Nintendo role-playing games waar hij mee is opgegroeid. Hij heeft het verlies van Sprite nooit helemaal verwerkt.

Karen Hilhorst
Karen Hilhorst

Karen is fan van ‘ouderwetse’ bordspellen. Favorieten zijn Kolonisten, Carcasonne en Scrabble. Daarnaast is ze ‘redelijk’ verslaafd aan Candy Crush Saga.

Thijs Waardenburg
Thijs Waardenburg

Thijs is altijd te porren voor een spelletje; van badminton tot Battlefield!